| YourLittle a întrebat:

Nu mai am voie sa mananc prajit. Ce mancare imi recomadati?

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Consumi alimentele fierte, la grătar sau înăbușite!
Pa, pa.

| morningstar a răspuns:

Carne fiarta, la cuptor sau la gratar, legume gratinate, supe, ciorbe, salate, cartofi la cuptor, batoane de peste, nuggets la cuptor, lasagna ( fara prajeala), pireuri, chiftelute la cuptor ( coapte in tava, pe hartie de copt), supa-crema, pulpe de pui fierte sau facute la tava cu legume si cartofi, salata boeuf, orientala, de morcovi rasi, salata verde cu cremwursti fierti si oua fierte, sandvichuri cu multe legume si carne la gratar, rosii umplute cu ton, salata de orez, salata de cartofi, paste cu sos tomat sau cu sos bolognaise dar fara prajeala, salata de paste, sarmale ( ceapa cruda, nu prajita inainte ) fara grasime, soia- chiftelute de soia sau snitele, spanac fara ceapa prajita, loboda, urzici, etc.

| EmaS a răspuns:

Supa.Iti recomand cu caldura Dry-Cooker. Gatesti sanatos si gustos.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat dacă ai vreo afecţiune şi trebuie să ţi vreun REGIM, sau dacă ţi o dietă...

În funcţie de aceste detalii se poate indica un anumit tip de mâncare!

Dacă precizezi aceste detalii, mai vedem...

Toate cele bune.

| Kasia a răspuns:

Tot ce e crud/fiert/copt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Când vine vorba că nu ai voie să consumi nimic prăjit, poţi consuma alimente fierte, înnăbuşite, preparate la cuptor.
Te pup!

Răspuns utilizator avertizat
| tasmania a răspuns:

Ciorbe fara prajeala (adaugi o lingura de ulei aproape de finalul fierberii), compoturi multe, salate de cruditati, peste si legume la gratar. Pofta buna!

Răspuns utilizator avertizat
| andruschi a răspuns:

Inghetata pentru diabetici

| userman a răspuns:

Salut. Problema e ca nu mai ai voie sa maninci prajit.Nuti fa probleme poti minca cit mai mult terci pentru a se curati stomacul apoi maninci supe, salate, peste inadusit. Daca ai mincat cit mai multe terciuri (casuri) aproximativ o luna nai mincat prajit dupa asta ai voie sa maninci cite un pic si prajit doar nai sa poti toata viata sa nu-ti recomanzi ceva prajit. Succes sper ca te-am ajutat. Funda?