Mira, uleiul de palmier ingrasa foarte mult, este folosit de obicei pentru fabricarea produselor de panificatie ambalate, pentru ca pastreaza consistenta si umiditatea produselor pe o perioada larga de timp.eu nu te sfatuiesc sa folosesti ulei de palmier, chiar daca rezista foarte mult la temperaturi inalte asta nu inseamna ca nu devine toxic dupa 2 folosiri consecutive.si uleiul de masline rezista destul de bine la temperaturi inalte, este mult mai sanatos decat cel de palmier, dar dupa 2 prajeli devine extrem de toxic.foloseste cat mai putin ulei la prajit, chiar cateva fire de ulei in tigaie sunt de ajuns, nu este necesar ca mancarea sa inoate intr. un deget de ulei pentru a fi bine prajita. poti folosi un pic de apa si ulei, mancarea se fierbe si cand apa se evapora sau este absornita, ramane uleiul, care este indeajuns pentru a rumeni.
Eu am vazut la magazinele naturiste asa ceva, nu stiu in marketuri daca este asa ceva, dar la mag de naturiste este cu siguranta.
Mira mama o veste naspa iti pot da.In Italia mai mult de 3 sferturi au ramas fara palmieri din cauza unor larve care intrau in el si ii mancau "inima". bine ca nu numai aici sunt palmieri... dar ffff multi au fost taiati si arsi din cauza acestor larve nenorocite...si aici unde stau eu am avut un palmier si aia ii loc sa de-a jos palmierul au dat peretele de la casa))era mare... avea 10 m inaltime si gros...cand l-au taiat au taiat numai 2-3 metri din el...restul a cazut peste perete si m-am trezit cu palmierul in casa)Doamne dobitoci is astia
Mama a luat acum cateva luni din carefour, dar mie nu mi-a placut, imi ardea mancarea... nu stiu daca se mai gaseste.
Ba da se gaseste in metro dar cred ca la cutii foarte mari.Ai dreptate inprivinta lui numai ca nu este foarte sanatos
mmadonna întreabă:
anonim_4396 întreabă: