Clatitele cu marmelada. Merg dimineata foarte bine cu un pahar de lapte sau cu un pahar de suc de portcocale.
Mancarurile bune sunt de obicei simple. Poti face, de exemplu, un ghiveci cu de legume (mai ales ca acum sunt foarte multe in piata). Este extrem de simplu: tai 3 cepe mai marisor si le pui cu doua linguri de ulei si o ceasca de apa intr-o cratita mare si le lasi la fiert la foc mic, adaugand apa daca este nevoie, apoi tai 2-3 ardei si ii adaugi, completand cu apa pana le acopera, dupa inca 10-15 minute adaugi 2-3 morcovi taiati rondele, o telina cam cat pumnul taiata cubulete, doua vinete potrivite curatate de coaja si taiate cuburi, un pumn de buchetele de conopida, o jumatate de varza taiata marunt. Adaugi mereu apa cat sa le acopere. Le potrivesti de sare, apoi adaugi un dovlecel taiat cuburi si 3-4 cartofi, lasi sa fiarba 15 minute si pui 4-5 rosii decojite si taiate cubulete. Lasi sa mai dea un clocot, o gusti pentru a fi potrivita de sare, toci o legatura de patrunjel si o presari deasupra, amesteci bine si pui in cuptor pentru 40 de minute, fiind atenta sa nu ramana fara apa (adaugi cate putina sa nu iasa prea zemoasa). In doua ore ai o mancare delicioasa si extrem de simpla, care nu necesita nici un fel de talent in bucatarie.