| TheEmptyBottle a întrebat:

O cafea buna vreau sa imi recomandatibig grin sa se faca la ibric (eu beau lavata dar e a mamei si a fost destul de scumpa si cred ca o sa se supere daca o beau p totatarolling on the floor)Da vreau sa imi spuneti din experienta nu doar ca ati auzit voi nu stiu ce...pls o vafea p care sa o fi baut si v-a placut

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
CAFEA ALGERIANA(am baut la o prietena)
Ingriedente:400 ml de apa, 4 linguri de cafea proaspat macinata, 4 lingurite de zahar, 400 ml lichior de oua, 4 linguri frisca batuta la ornat, 2 lingurite cafea ness tot la ornat.
Se incalzeste ibricul, apoi se toarna il el apa rece si cafeaua.Se lasa sa dea un clocot, apoi se ia de pe foc si se asteapta pana cand cafeaua se retrage.Se da din nou in clocot, acest procedeu se repeta de 3 ori, apoi se amesteca si se lasa sa stea timp de 3 minute.Pe fundul paharelor se toarna lichior de oua, deasupra se toarna incet cu lingura cafeaua.Se orneaza cu frisca batuta aranjata putin cu spritul de bucatarie.Se presara cafea macinata sau ness si se serveste cu nesat!
Te pup!

| TheEmptyBottle explică (pentru anonim_4396):

Mersi dar vreau o cafea care sa o beau de dimineata repede inainte sa plec la scoala sa nu adorm pe bancalaughingmersi ca te-ai chinuit sa imi scrii reteta dar nu e pentru mine...

| Aniisoara a răspuns:

Jacobs Kronung (verde)