Bună!
Vezi diverse reţete la linkul :
http://www.petitchef.ro/retete/fursecuri-cu-ciocolata
http://www.reteteculinare.ro/......ta-i-5413/
http://www.e-retete.ro/retete/cookies-fursecuri-cu-ciocolata
http://tarabucatelor.ro/2013/12/fursecuri-cu-ciocolata
http://www.reteteculinare.ro/......a-ii-5414/
http://www.jamilacuisine.ro/fursecuri-americane-cu-ciocolata-reteta-video/
Toate cele bune.
Ingrediente pentru Cookies (fursecuri cu ciocolata)
115 g unt
100 g zahar alb
100 gr zahar brun
1 ou
1/2 lingurita praf de copt
1 esenta vanilie
175 gr faina
150 gr fulgi de ciocolata
Bucati: 40
Cookies (fursecuri cu ciocolata) - Preparare
Frecam bine untul cu tot zaharul.
Adaugam oul, apoi vanilia si praful de copt si amestecam iar.
Punem faina si omogenizam bine, apoi incorporam fulgii de ciocolata.
Pe o tava punem hartie de copt. Cu o lingurita, la distanta unele de altele, punem movilite in tava. Nu trebuie sa fie perfecte ca forma, se vor intinde in tava.
* pe tava cuptorului intra o data cca 16 fursecuri; coaceti frusecurile in 3 ture sau in 3 tavi dava va permine cuptorul, nu incercati sa le inghesuiti in tava
Se coc la 170C pentru 20 minute. Fursecuri vor fi un pic moi in centru si rumene doar pe margine. Chiar daca sunteti tentati sa-i lasati mai mult la cuptor, fiindca vi se par prea moi, nu faceti asta. Se scot fursecurile pe o farfurie lata, intr-un singur strat si se lasa la racit, ele se vor intari
:
Ingrediente pentru cca 20 fursecuri :
100 gr. ciocolata
60 gr. unt
55 gr. de zahar
1 ou
1/2 lingurita esenta de vanilie (optional)
120 gr. faina
15 gr. cacao
1 lingurita de praf de copt/ 1 varf de cutit drojdie uscata
zahar pudra
un praf de sare
Preparare:
Etapa 1: Ciocolata se marunteste si se topeste impreuna cu untul: ori la microunda, ori la baie de aburi intr-o craticioara la foc mic.
Etapa 2: Dupa dizolvare/topire se adauga zaharul, oul si esenta de vanilie.
Etapa 3: Intr-un bol am amestecat faina, cacaua, praful de copt si un praf de sare.
Se unesc cele doua compozitii.
Etapa 4: Incalzeste cuptorul la 160 grade. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
Ia din compozitie cu ajutorul unei lingurite si modeleaza bilute mici, apoi tavaleste-le prin zahar pudra.
Etapa 5: Aseaza-le pe tava pastrand o distanta de cca 2 cm intre ele.
Coacele circa 20 minute la cuptor, pana cand suprafata s-a intarit si au inceput sa crape.
Etapa 6: Scoate-le din tava si lasa-le sa se raceasca.
Sa le savutati cu placere!
Şi linkul de copy & paste?
http://www.petitchef.ro/retete/desert/fursecuri-cu-ciocolata-fid-1496579
Sau "NU ştiai" că Regulamentul TPU te OBLIGĂ să postezi şi linkul de unde ai copiat/reprodus un anumit pasaj/articol?
Stai liniştit că NU m-am enervat DELOC
Când sunt nervos, nu mă adresez aşa de frumos ( ci, cu diverse "apelative" )...
Doar ţi-am spus, ca să şti pe viitor
Totuşi, având în vedere că ai peste 3 ani de "activitate" pe site, ar fi TREBUIT să cunoşti Regulamentul...
O seară frumoasă.
Ingrediente:
2 oua
50ml ulei,
150g zahar,
300g faina,
1 plic praf de copt,
100g fulgi de ciocolata
Mod de preparare:
Frecati ouale cu zahar, turnati treptat uleiul si la final puneti faina amestecata cu praful de copti si fulgii de ciocolata.
Luati cu lingurita din aluat si puneti fursecurile intr-o tava neunsa.
Coaceti 10 minute fiecare tava.
sper ca te-a ajutat
Tipul rețetei: Desert
Numarul de porții: 6 porții
Timpul de preparare: 10 minute
Timpul de gătire: 15 minute
Gata în: 25 minute
Dificultate: Foarte ușor
Ingrediente:
Ingrediente pentru cca 20 fursecuri :
100 gr. ciocolata
60 gr. unt
55 gr. de zahar
1 ou
1/2 lingurita esenta de vanilie (optional)
120 gr. faina
15 gr. cacao
1 lingurita de praf de copt/ 1 varf de cutit drojdie uscata
zahar pudra
un praf de sare
Preparare:
Etapa 1: Ciocolata se marunteste si se topeste impreuna cu untul: ori la microunda, ori la baie de aburi intr-o craticioara la foc mic.
Etapa 2: Dupa dizolvare/topire se adauga zaharul, oul si esenta de vanilie.
Etapa 3: Intr-un bol am amestecat faina, cacaua, praful de copt si un praf de sare.
Se unesc cele doua compozitii.
Etapa 4: Incalzeste cuptorul la 160 grade. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
Ia din compozitie cu ajutorul unei lingurite si modeleaza bilute mici, apoi tavaleste-le prin zahar pudra.
Etapa 5: Aseaza-le pe tava pastrand o distanta de cca 2 cm intre ele.
Coacele circa 20 minute la cuptor, pana cand suprafata s-a intarit si au inceput sa crape.
Etapa 6: Scoate-le din tava si lasa-le sa se raceasca.
Sa le savutati cu placere!
Aici ai o reteta video foarte buna :
https://www.youtube.com/watch?v=uWLLmLCEmag
Sper ca te-am ajutat.
ledzeppelin întreabă:
Maria_Cristina_1999_fAD0 întreabă: