| boobooroozaa a întrebat:

O sa pun o intrebare mai stupida.am pofta sa manac un sanwich bun si vreau sa incerc un sanwich noudar nu am nici o idee buna ma puteti ajuta? aaa si sa nu fie cu peste

7 răspunsuri:
| emy a răspuns:

In primul rand, nu e o intrebare stupida! Am mai spus, nu mai aveti asa o parere proasta despre voi, caci nu are rost. Orice om are curiozitati, nelamuriri, si, in plus, pe acest site poti sa pui orice intrebare care se incadreaza in regulamentul site-ului.
Cat despre sandwich:eu, de exemplu, imi fac sandwich cu salam, sunca, branza, rosii/mustar/ketchup/maioneza.Sau poti sa faci sandwich din snitel /chiftelute, branza si rosii, castraveti, ardei gras. Pofta buna!

| mamarutza1 a răspuns:

Incearca un hot-dog sau eu fac de obicei asa: o felie de mozzarela o felie de parizer, o felie de cascaval o felie de salam uscat iar deasupra gogosar murat sau ardei gras ( rosu )!

| Fvn a răspuns:

Pune TOT ce gasesti prin frigider. bineinteles, in limita comestibilitatii laughing
mereu imi ies chestii delicioase cand fac asa ceva

| gagaangel a răspuns:

Buna
poti face un sanwich cu un snitel rosie castravete sau unul cu ardei gras sunca de praga sau salam cu paine prajita sau nu sau unul facut din chiftelute si rosii si ceapa sunt multe combinatii care pot fi facute pentru asa ceva lasatzi imaginatia sa zboare
bafta si pofta buna:X

| marrr a răspuns:

Oh god, va apucarati sa vorbiti de snitel, rosii si mi se facu pofta de mancare

Răspuns utilizator avertizat
| daiana_9426 a răspuns:

Du-te la magazin i-ati carnatii picatni, ia-ti o bagheta, o varza. fa o salata de varza. taie bagheta in doua parti egale apoi pune carnatii si o lingura de salata sau cate vrei