| BrunetteClaudia a întrebat:

Ofer funda!
am nevoie de o reteta romaneasca extrem de sanatoasa, ingrediente+mod de preparare+poza!

3 răspunsuri:
| Sara2 a răspuns:

4 pulpe, 5 cartofi, 2 morcovi, 1 ceapa uscata rosie si 1 ceapa verde, 1 ardei rosu, bulion.

Puiul se pune in punga, se amesteca bine cu toate condimentele si, desi nu asa e reteta de pe plic, eu am pus si cateva felii de cartof in punga. Pe marginea pungii, ca si la puiul cu legume, am pus bucati de legume, un sos de bulion si condimente.
http://www.google.ro/......tp?/imgres

| BrunetteClaudia explică:

Nu stiu daca ati inteles.
reteta Romaneasca Extrem de Sanatoasa...

| xDeniisa a răspuns:

Heii`. Iti zic eu o reţetă :

Linguine cu şuncă, lămâie şi busuioc.

Ingrediente
400g de linguine sau de spaghete
90g de prosciutto
1 lingură ulei de măsline
sucul de la 1 lămâie
2 gălbenuşuri
3 linguri de smântână
1 mână mare frunze de busuioc
1 mână mare de parmezan ras, plus extra pentru servit

Mod de preparare
1. Se fierb pastele. Între timp, se rupe şunca în bucăţi mici şi se prăjeşte în ulei de măsline până când se rumeneşte şi este crocantă; se pune într-un vas.
2. Se scurg pastele, punând deoparte puţină apă în care au fiert, apoi se răstoarnă în acelaşi vas. Se amestecă laolaltă sucul de lămâie, gălbenuşurile şi smântâna, apoi se adaugă acest amestec în vas împreună cu busuiocul şi parmezanul. Se amestecă adăugând puţin din apa în care au fiert pastele, dacă trebuie, pentru a face un sos cremos care acoperă pastele. Se serveşte cu parmezan ras deasupra, dacă îţi place.

Sper sa iti placa.;*