anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

-Painea de graham este foarte buna pentru slabit, prevenirea constipatiei si vitaminizarea organismului. Dar graul se stropeste de cateva ori pe an cu substante chimice. Aproape toate toxinele se regasesc in invelisul graului, care este prezent in graham.
- Bostanul si dovleceii contin alcaloizi care provoaca inflamarea amigdalelor, iar folosirea indelungata a semintelor poate provoca uneori furunculoza.
- Cartofii consumati in cantitati mari nu se recomanda barbatilor cu excitabilitate sexuala crescuta.
- Ceapa in cantitati mari duce la tahicardie si alte modificari in functionarea sistemului cardiovascular.
- Menta consumata in exces constituie un impediment pentru femeile care vor sa ramana insarcinate.
- Morcovul poate fi o otrava pentru fumatori. Intrand in reactie cu elementele cancerigene din fumul de tigara, betacarotenul provoaca aparitia cancerului.
- Rosiile nu se consuma atunci cand bolnavul foloseste preparate (medicamente) sulfanilamidice. Se va reduce la minimum consumarea rosiilor, si in cazurile de astm bronsic, menstre dureroase, boli ginecologice, diateza urica, litiaza renala.
- Semintele de floarea-soarelui consumate in exces pot provoca leucoree.
- Sucul de sfecla rosie proaspat ridica tensiunea arteriala si poate provoca spasmul vaselor sanguine.
- Vitamina A, luata in doze mari, provoaca caderea parului, dar in doze mici stimuleaza cresterea lui.
- Zaharul, sub forma de inlocuitori, este contraindicat femeilor insarcinate
- Despre postul terapeutic: Dupa aparitia cartii lui Pol Brag "Foamea terapeutica", a capatat o raspandire tot mai mare moda postului, ca metoda de tratament. Adevarul este ca metoda poate fi folositoare, dar are si contraindicatii. Ea nu se foloseste categoric pana la varsta de 18 ani. Nu se foloseste, de asemenea, de catre cei care sufera de tuberculoza acuta, ulcer stomacal sau duodenal cu hemoragii, diabet zaharat, ciroza hepatica, scleroza renala, tiroidoza pronuntata, diferite boli psihice si ale sistemului nervos-
- Despre sucurile acidulate: Pentru copii, sunt contraindicate categoric bauturile tip "Cola" si alte bauturi carbogazoase, mai ales cele care contin cofeina. Daca un copil bea, pe saptamana, mai mult de 1, 5 l din aceste bauturi, in organism apare o lipsa de calciu considerabila, ce duce la dezvoltarea bolilor cardio-vasculare si scaderea capacitatilor mentale. De asemenea, apar dereglari ale somnului, si toata ziua copilul nu se simte bine. Creste, de asemenea, starea lui de nervozitate ca si starea de stres. Mai mult decat atat, cofeina actioneaza negativ asupra organelor interne, ceea ce va conduce, in viitor, la imbolnaviri mai serioase.
- Ceaiul verde
-La persoanele hipotensive, care consuma cantitati mari de ceai verde foarte concentrat, in prima faza, tensiunea creste putin, se amelioreaza starea fizica, dar peste cateva ore, tensiunea scade accentuat, apare senzatia de slabiciune, scade tonusul vaselor sanguine. In cazul lor este mai indicata folosirea ceaiului negru, care creste tensiunea arteriala si mareste tonusul vaselor capilare.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Wow, chiar nu stiam
Multumesc pentru informatie love struck kiss

3 răspunsuri:
| mircea a răspuns:

Ma las de mancat si gata. Mai bine decat sa mananc ceva, sa nu stiu ca am vreo boala si sa dau coltu (ortul popi) din cauza asta.

| MissCamelia a răspuns:

Ce bine ca m-ai lamurit.credeam ca ma constipa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Pâinea integrală este recomandată în curele de slăbire (are conținut mare de fibre care ajută la metabolism), sucurile fresh făcute în casă (nu siropuri), zahăr brun din trestie de zahăr sau miere de albine, ceaiurile sunt consumate 1-2 maxim 3 căni pe zi timp de 3 săptămâni cu una pauză, legumele și fructele proaspete se consumă în cantități moderate (și ele au calorii, și ele îngrașă), lactatele și brânzeturile degresate, mișcarea în aer liber.
Sănătate.
Pa, pa.