Supa iese buna, dar galustele vor ceva mai cleioase. sa pui putin bicarbonat de sodiu in compozitia galustelor ca sa iasa pufoase. pofta buna
Pai iti trebuie gris, iar daca vrei sa fii sigura ca nu ies tari lapte/ smantana. Ce zici tu ar fi niste "galusti din papricas" dar alea se pun in tocanitza respectiva- ma indoiesc ca ar avea un gust bun in supe.
Eu sunt in italia si nu stiu daca gasesc gris si de asta vreau mai multe pareri llegate de cele de faina
Daca vrei sa faci galustele iti spun sa le faci din orez cu carnita. Daca le faci din faina supa va iesi tulbure.
Ca sa nu iti iasa tulbure daca faci din faina, sa dai focul la mic dupa ce pui galustele
Bineinteles ca sunt din gris. Reteta aceasta este sigura:
http://www.gustos.ro/......erata.html
Emanuellex mersi de reteta, insa eu am nevoie sa stiu de cele din faina. ca nu am gris
Trebuie sa le faci cu oua si gris. Trebuie sa bati albusul spuma cu niste sare, sa adaugi grisul treptat si galbenusul batut. Eu asa stiu ca se fac. Trebuie sa nu le bati prea mult si trebuie sa le pui inainte cu 5-15 minute sa termini supa.
Succes!
Pofta buna, daca reusesti sa faci supa.
O zi buna!
Daca sunt galusti sunt cu gris[pentru supa] ce vrei tu e papricas se pun in tocana. nu te sfatuiesc [gasesti retete pe gustos, ro
Am facut supa si a iesit chiar buna si cu galuste din faina.nu este diferenta mare intre acestea si cele de gris(parerea mea). multumesc de sfaturi :*
Avand in vedere ca sunt bucatar, vreau sa-ti spun ca acele galuste din faina nu exista in meniul national, dar poate iese supa buna, galustele in supa se fac doar din gris, in momentul cand folosesti faina NU mai iese supa, va fi ciorba dar dupa reteta proprie care poate deveni gustoasa...
LisaJulie întreabă: