| LonelyLoner92 a întrebat:

Pepsi sau coca cola?

Eu aleg pepsi. Mi se pare mult mai acidulat decat coca cola.

Va rog sa spuneti ce preferati si de ce!

O zi bunawinking

23 răspunsuri:
| Kidd_6010 a răspuns:

As prefera sucul natural de portocale facut in casa.Am baut odata Coca Cola si Pepsi si nu am putut sa dorm.Din cauza la Pepsi si Coca Cola mi se usuca dintii si mi se face si mai sete.

| FoarteLetargic a răspuns:

Coca Cola - imi place numelelaughing

| EmaS a răspuns:

Inainte beam doar coca cola, dar acum prefer pepsi.

| RuxiLysm a răspuns:

Coca cola. pυr ѕι ѕιмplυ ιι мυlт мaι вυɴ ca pepѕι.

| BRG a răspuns:

Sînt groaznice amîndouă pentru organism, sucurile naturale sînt foarte bune.O zi bună.

| Ramonaaaa a răspuns:

Au cam acelasi gust dar cred ca as prefera Pepsi pentru ca numele suna mai misto plus ca cei din RBD au fost reprezentantii campaniei Pepsi atunci cand eram eu destul de obsedata de ei.

| tuGatita a răspuns:

Coca-cola! dintre variantele tale. dar mie una imi place la nebunie fanta de struguri. el e preferatul meu. mult mai bun decat orice altceva. incearca si te vei convinge!

| Ycu a răspuns:

Votez pentru suc de portocale natural facut in casa!

| LonelyLoner92 explică (pentru Ycu):

Sucul de portocale e naspa laughing cum poti sa bei asemenea suc rolling on the floor? Mie mi se pare naspa rau portocala!

| DoarImpreuna a răspuns:

Eu merg pe PEPSI, insa nu e de gluam da dependenta. Am ajuns anul trecut la 10 litri pe saptamana deci intr-un an un butoi.

| NoSens a răspuns:

Pepsi twist lemon are un gust super bun si imi place mai mult ca cola deoarece e mai dulce

| LonelyLoner92 explică (pentru NoSens):

Mda...este intr-adevar bun, mai ales ca simti ca te inteapa putin.

| NoSens a răspuns (pentru LonelyLoner92):

Da stiuwinking

| ĎĮĐĬ a răspuns:

Eu asi prefera sucul natural (winking)

Răspuns utilizator avertizat
| CoOsMin a răspuns:

Fanta de struguri dar preferabil sucurile facute acasa! sunt mult mai sanatoase si mai aromate totodata. O zi buna si tie.

| catalin99grigore a răspuns:

Nici una pentru ca daca bei 1 litru de cola ori pepsi ii pentru organism ca si 2 litri de otet deci... mai bine nu dai fundita plizzzzzzzzzz

| Comy_5328 a răspuns:

Pepsi twist lemonrolling on the floor)

| 23naw a răspuns:

Pepsi twis lemon pentru ca ii mai sanatos si ii bon laughing

| fester a răspuns:

Sincer, eu nu as alege niciuna din cele doua bauturi. Daca ai sa urmaresti cu atentie, coca cola provoaca dependenta. Din ce bei mai mult, din aia ai vrea sa bei in continuare. Nu stiu daca acelasi lucru e valabil si pentru pepsi, dar sucurile carbogazoase te deshidrateaza in timp deoarece ai tendinta sa inlocuiesti apa cu sucul. Pana la urma alegerea ta tine de gusturi si e doar alegerea ta.

| LadyInBlack00012 a răspuns:

Coca Cola

Întrebări similare