| RonaldSebastian123 a întrebat:

Peste feliille de pepene la murat in borcane de 3 litri se pune saramura fierbinte, calduta sau rece?
Multumesc!

9 răspunsuri:
| laurentiu80 a răspuns:

Saramura trebuie sa fie fierbinte.

| stlucian a răspuns:

Fierbinte iar pentru a impiedica spargerea borcanului si dezinfectarea acestuia trebuie tinut in cuptor(progresiv) si evential pusa o lama de cutit sub el la turnarea saramurii.
thumbs up

| AndreeeaConstantin a răspuns:

Pepene la murat? Nu mai auzisem de asta. Cum ai procedat? big grin

| MisFit20 a răspuns:

Trebuie sa pui saramura fierbinte.

| LucianStroe a răspuns:

Eu sper ca n-ai taiat pepenele in felii, ca o sa iasa un dezastru... Iti dai seama cum va deveni miezul ala in contact cu saramura fierbinte?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca e taiat pui rece, altfel iese ciorba

| vangaelis a răspuns:

Saramura calda nu calduta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fierbinte,dar de ce felii? se pun pepenasi mici intregi, eventual intepati cu furculita

| Ruxy5 a răspuns:

Bunica mea o pune calduta sau chiar si rece. Sper ca te-am ajutat cu acest raspuns.

Întrebări similare