Buna
Pieptul de pui nu lasa grasime daca il cureti de pielita si de grasimi.
Daca il prajesti in ulei si nu vrei sa lase grasime, dupa ce il prajesti, il pui pe prosoape de hartie absorbante.
O zi buna
Nu,nu lasa.Ca sa nu ai fum in casa foloseste un gratar rotund cu incalzire indirecta sau un gril cu ceramica pus direct pe flacara.
Daca e un gratar ceva de genul asta https://www.google.ro/......ps?/search NU lasa, grasimea se duce inauntru!
Depinde. Dacă e prăjit logic ca lăsa puțin ulei în farfurie, dacă e făcut pe grill nu prea lăsa nimic deoarece se usucă, este mult mai bun făcut așa, dar faci fum în toată casa pentru o bucată de carne . Iar sucul ală de care zici poate fi și sânge, cel mai bine după ce-l prepari îl lași pe un șervețel pe fiecare parte 3 secunde să rămână acolo cantitatea de lichid în cazul în care există bla bla...