Asa si mie mi se pare.de ce? pentru ca blatul e mai moale, bucatelele de cascaval se intind precum guma, iar salamul este mult mai bun si mai delicios.insa fratele meu prefera pizza de casa.
Cea de la restaurant este mai nesanatoasa, o data cu asta si mai gustoasa. Acolo au alte moduri de a prepara pizza, au anumite retete si ingrediente + experienta bucatarului.
Pt ca iti acolo este o atmosfera cate te face sa te simti bine, importanta. E un mediu de socializare. Acasa e un mediu familiar care nu iti starneste niciun fel de emotie.
Pai pentru. ca acolo i se pun ingrediente la conserva si cu multi E-uri.De aia.Mai sunt si restaurante ff bune, si cu mancare sanatoasa
Pizza e mai buna de la restaurant decat cel de acasa, dar cel de acasa e mai sanatoasa decat cel de la restaurant!
Pai...asta i-am spus si eu mamei dar... fii atenta: e mai buna pentru ca are platu subtire si e facuta pe vatra! Poate mai baga si cine stie ce!
Hey.este normal ca sa ti sa para pizza mai buna la restaurant.pentru ca acolo o fac marii bucatari.Ei stiu reteta cea mai apropiata de cea originala.iar cea de acasa.este decat o imitatie a pizz`ei de la restaurant...
Nuuu.
Cea de acasa mi se pare mult mai buna, mai suculenta, mai aromata, si mai naturala.
Dar depinde cum o face fiecare.
Mama o face extraordinar de buna
LisaJulie întreabă: