doiny
| doiny a întrebat:

placinta cu mere sau cu bostan iese mai buna cu foi facute in casa sau cu cele cumparate din comert?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu se compara cele de casa cu cele din comert. Mult mai bune. Dar, la cele facute in casa exista riscul sa nu-ti iasa si atunci sunt mai rele decat orice.

11 răspunsuri:
| LuS[z] a răspuns:

Depinde care iti place mai mult. uite de ex eu prefer cozonacul din comert pentru ca are un gust mai bun.eu zic sa le incerci pe amandoua si apoi sa te decizi.

| monicaclaudia a răspuns:

luz inseamna ca nu ai mincat unadevarat cozonac facut in casa ( eu nu reusesc ca sa il maninca pe ala din comert (

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

cu cele de casa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

AMANDOUA OR SA FIE LA FEL DE BUNE DAR LUAND IN CONSIDERATIE O ALIMENTAIE SANATOASA AR FI RECOMANDATA CEA DE CASA, CU ALUAT FRANTUZESC ESTE MAI FRAGEDA IAR MUSAFIRII OR SA FIE INCANTATI, DACA AI RABDARE SI TIMP, ALUATUL FRANTUZESC DE CASA E PERFECT. PUTINA SCORTISOARA II DA UN GUST DELICAT SI PARFUMAT, DAR NU TE INTRECE CU PREA MULT DOVLEAC. DAR NU UITA CA IN BUCATARIE CA SI IN DRAGOSTE CEL MAI IMPORTANT LUCRU NU ESTE RETETA STRICTA CI PASIUNEA SI DARUINTA

| ioana08 a răspuns:

Pai cred ca cele cumparate...adica in ultima perioada mama face numai cu acelea cumparate... si ies atat de bune incat zici ca le-am luat de la fornetti...:X yamiiiiiiiii

| lost.in.rain a răspuns:

cele mai bune sunt cele facute in casa, insa trebuie sa ai ceva indemanare si experienta. daca te temi de esec, cumpara foi din comert.

| samur1 a răspuns:

In foile cumparate... dar cele bulgaresti sunt cele mai bune! se gasesc in magazine... cel putin in galati!

cristian
| cristian a răspuns:

Eu personal folosesc foile Bella pe care ti le recomand si tie. Dar daca te zgarcesti si consideri ca realizezi cumva castig pierzand o gramada de timp chinuindu-te sa realizezi foile in casa incearca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu cele facute in casa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cele facute acasa

Întrebări similare