| sucaru a întrebat:

Poate cineva sa imi dea si mie un sfat... cum sa fac sa ma ingras si eu 10-15 kg. Ma simt bine cum sunt acum. dar as vrea sa fiu putin mai "facut". Am 29 de ani, 1:67 m si... doar 54 Kg. M-am gandit sa ma duc la sala de forta si sa iau vitamine dintr-alea de iau culturistii. Sa fie oare o solutie. Mentionez ca mai si mananc... ce-i drept doar cam de 2-3 ori pe zi...ca nu e timp de mai mult.
Multumesc pentru raspunsuri.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Crește numărul de mese, fără vitamine pe care le iau culturiștii (riscul de deformare după ce te lași de sală este mare), consumă alimente sănătoase cu număr mare de calorii (făinoase, pâine albă, pizza, lichide neacidulate, lactate și brânzeturi, fructe și legume proaspete, cereale, nuci, alune, un strop de alcool când și când, ciocolată amară, ceai depurativ), puțin efort, somn mult și începi să te rotunjezi.
Succes.
Pa, pa.

1 răspuns:
| Bacalov a răspuns:

Vitaminele sunt binevenite (sporesc pofta de mancare), dar NU de alea de la sala - din farmacie.
Si as mai zice ca ar fi superb sa-ti faci un obicei din a bea ceaiuri, 3-4 pe zi, insotite de orice (biscuiti, paine & magiun, telemea, sandwich cu sunca, orice...) happy Abia dupa incepi sa pui pe tine (nu ar trebuie sa dureze mai mult de 2-3 saptamana.) - du-te la sala ca sa-ti faci ceva masa musculara.