4 piepti de pui dezosati
14 cartofi mai mici de marimea unei nuci
Margarina
Condimente Karmis Fit Up pentru mancarurile de carne
Parmesan ras (obtional)
Pentru umplutura:
2 cepe
200g ciupercute
150g piept de pui (eu am folosit niste fasiute ce au cazut de la pietul pentru umplut)
100g masline fara sambure
Patrunjel verde tocat marunt dupa gust
Vegeta dupa gust
Ulei pentru prajit
Pentru sos:
2 linguri cu varf de margarina
2 linguri faina
1 l lapte
3 linguri smantana
6 catei de usturoi
vegeta sare si piper dupa gust
Condimente Karmis Fit Up pentru branzeturi, oua si kefir
.
Mod de preparare:
Curatam ceapa, o taiem marunt si o punem la calit intr-o tigaie cu ulei.
Ciupercutele le spalam le taiem feliute si le adaugam la calit in tigaie peste ceapa.
Fasiutele de piept de pui le taiem cubulete foarte marunte si le punem in tigaie peste ceapa si ciupercute.
Condimentam totul cu vegeta dupa gust, adaugam maslinele si patrunjelul tocat marunt, pasam toata compozitia cu blenderul pana obtinem o pasta si umplem pieptii de pui, in care am facut cu cutitul un buzunar in prealabil.
Punem pieprii astfel umpluti intr-un castron si ii ungem cu margarina din belsug si ii condimentam cu Condimente Karmis Fit Up pentru mancarurile de carne, dupa care ii punem intr-o punga de celofan speciala pentru copt in cuptor.
Cartofii ii curatam de coaja, ii spalam, ii ungem si pe ei cu margarina din belsug si ii condimentam cu Condimente Karmis Fit Up pentru mancarurile de carne si ii adaugam in punga langa pieptii de pui. Il introducem la cuptor pentru 40 – 50 minute. Inainte cu 15 minute de a expira timpul de coacere, spargem punga si ii lasam in cuptor descoperiti pentru a se rumenii putin.
Intr-o tigaie punem 2 linguri de margarina la topit, adaugam 2 linguri de faina si o lasam putin la rumenit (atentie nu trebuie sa se arda). peste adaugam laptele, Condimente Karmis Fit Up pentru branzeturi, oua si kefir si smantana, dup acre mixam cu blenderul. Adaugam cateii de usturoi curatati si dati pe razatoarea mica in prealabil si condimentam cu sare, piper si vegeta. Lasam totul pe foc cam 10 minute timp in care amestecam incontinuu sa nu se prinda de fundul tigaii.
Peste pipeptul de pui, putem presara parmesan ras atunci cand il servim.
Mg te oftici ca mi-a dat mie fundita?
daca tu nu stii sa gatesti
si dai raspunsuri
aiurea mai primesti si tu 2 stupiduri si+ bonus 2 nefolositoare
@...♥ღaLeXaNdRa º•♥PaSSiOnaLL ღ ღ / ai un stupid de la mine pentru raspunsul copiat.
Ai copiat raspunsul si s-a afisat cu mari spatii libere, greu de citit. Ai copiat cu comentariile care nu-ti apartin. Ai copiat o reteta cu ingredinte de care nici tu n-ai auzit.
Chiar va place sa va bagati in seama!
Scikofit întreabă:
anonim_4396 întreabă: