Bineinteles ca se poate, cu atat mai mult ca nu este pentru consum ca atare, ci pentru gatit.
Da poti sa o pastrezi! Dar gustul nu va mai fi acelasi! Mai bine faci intr-o galeata (mica) apa cu sare cat sa acopere branza! Apoi pui un dog sau o bugata de lemn cat sa acopere galeata si peste poti pune o piatra! Asa face bunica mea la tara si este tot acelasi gust ca si adineuri sau de mai mult timp! Fundita
Bună!
DA, se poate păstra în congelator!
Dar, TREBUIE scoasă cu câteva ore înainte de folosire şi pusă într-o sită pentru ca să se scurgă de surplusul de apă acumulat prin îngheţare.
Toate cele bune.
Ok... numai raspunsuri absurde...
daca vrei sa pastrezi branza sa fie buna o lunga perioada de timp trebuie sa o tii in zer sarat... cum se obtine el? este simplu faci apa cu sare cat sa acopere bucata de branza si o pui intr-un vas si se pastreaza la rece! ASA SE PASTREAZA BRANZA! asa se face de vremea lui decebal!
Poti sa o pui la congelator. Doar in caz ca a mai fost congelata inainte nu se mai congeleaza.
E in regula. O sa-si pastreze cat de cat propietatile. Insa eu recomand tuturor sa nu congeleze produsele lactate ( ex : branza de vaci, cas, cheag etg ) in pungi de plastic! Deci NO PLASTIC IS FANTASTIC!
Hello!
Eu zic ca nu. Pentru ca o sa se strice. Cel mai bine faci din nou in apropierea Pastelui, cand o sa faci pasca...
Din cite stiu eu de la mama,, brinza de vaci tinuta in congelator isi schimba gustul,, se face acra...dar puteti incerca