Doua pahare de apa se fierb cu 1/2 kg.zahar,10 minute, se adauga treptat, un pachet de margarina si 50 gr.cacao.Se lasa la fiert, la focul mic, pana incepe sa se intareasca pe marginea cratitei.Se ia de pe foc si se adauga 1/2 kg.lapte praf Rarau, sau altfel de lapte praf care este pentru prajituri, nu pentru copii.Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie pergament, sau unsa cu unt sau putin ulei.Se lasa la racit, la temperatura camerei. Abia dupa ce s-a racit treptat, se poate baga la frigider, dar nu este necesar.
Este bine ca laptele praf sa fie cernut, ca sa nu ramana cocoloase.
Puteti turna un rand de ciocolata alba si peste un rand de ciocolata neagra.
In acest caz, cacao adaugati la urma, dupa ce ati pus stratul alb.
In functie de preferinta, puteti adauga stafide, bucati de alune sau nuci.
Pofta buna,
Eva