Bună.
După ce că mănânci puțin mai consumi și de calitate inferioară!
Trebuie să începi să consumi alimente sănătoase, fructe și legume proaspete, lactate și brânzeturi, cereale și pâine integrală, carne, pește, ouă, ciocolată, prăjituri de casă, ceaiuri, etc. pentru că poți face o anemie destul de urâtă, etc.
Dimineața mănâncă lapte cu cereale integrale sau lapte cu cacao și unt pe pâine integrală ori ceai îndulcit cu miere și biscuiți cu cereale, etc.
La școală îți iei pachet făcut acasă, sandviș cu șuncă presată, o felie de roșie, un fruct/două, apă pentru a te hidrata și seara cina să fie ceva gătit.
Pa, pa.
Buna.mama ta sa iti lase un castron de supa sa iti incalzesti la aragaz sau la microunde.o farfurie de mincare gatita; mazare; fasole verde; cartofii sau ce iti place tie. poti sa maince un copan de pui fiert sau prajit; cu salata verde sau de verza; un piept de pui doar il incalzesti si maninci.sa iti lase mincare in frigider.nu ai cum sa inveti si sa dai randament fara legume si fructe.fornetti nu este mincare alea le maninci de pofta.nici me donald nu este mincare.arunci banii pe fereastra.in 33 de ani am mincat doar 1 data la mc donald. pina am ajuns acasa imi era foame.nu stau sa merg tot orasul pentru o chifla cu cascaval si salam.
Bună! Foarte bune sfaturile, mai ales ale Legiuitoarei! Aduc şi eu ceva în plus. te rog foarte frumos, când vii de la şcoală, fă una din reţetele rapide şi uşoare de pe acest site http://lecturirecenzate.ro/
LisaJulie întreabă: