| Gabitzooo a întrebat:

Qm she fac un Burito? fundita tongue

Răspuns Câştigător
| Xlove64 a răspuns:

Iti trebuie:
1 kg carne tocata de porc slaba
1 ceapa
2 linguri cu ulei
2 ardei grasi
3-4 rosii
1 ardei iute
1 morcov1 cana cu supa de carne
2 catei de usturoi
4 lipii
sare
piper
Pregatesti asa:
Pune uleiul la incins, apoi adauga carnea de porc.
Las-o la calit, amestecand incontinuu, apoi stinge cu supa de carne.
Taie marunt ardeiul iute si adauga-l impreuna cu usturoiul pisat, ceapa tocata marunt, sare si piper, in tigaia cu carne.
Mai lasa pe foc pana scade apa. Incalzeste lipiile in cuptor, apoi umple-le la mijloc cu carne, nu inainte de a asezona cu morcov ras, rosii si ardei gras tocati.
Daca vrei, poti sa adaugi si frunze de salata verde.
Bucatarul te invata:
In umplutura de burrito poti sa adaugi branza sau cascaval ras, cat timp carnea este calda. La fel de bine poti sa aromezi totul cu patrunjel verde si cateva lingurite cu zeama de lamaie. Mexicanii adauga in compozitie si un fruct de avocado pasat.
Buritto inseamna in limba spaniola "magarus". Este posibil ca acest preparat sa fii primit numele de "buritto" de la faptul ca lipia umpluta cu carne seamana la forma cu urechea unui magar.

Portii: 4
Preparare: 45 minute

3 răspunsuri:
| Andruza a răspuns:

Http://www.culinar.ro/......agina/100/
Ingrediente




2 catei de usturoi decojiti si tocati



1 ceapa mica decojita si taiata fin



3 linguri de sare



2 avocado mari - cu samburi si miezul scosi



½ lingura de chimion (optional)



900 g muschi de porc - taiate in cuburi de 3 cm



2 linguri de ulei de canola



1 chili jalapeno - fara tulpina, fara seminte si tocat



3 cesti de supa de pui


Prepararea carnii

Pasi

Incalziti supa de pui, uleiul, 2 linguri de sare si carnea de porc la foc mediu intr-o oala destul de mare incat sa tina carnea de porc intr-un singur strat. Fierbeti la foc mic, amestecand ocazional, pana ce tot lichidul se evapora si carnea este crocanta si poate fi strapunsa usor cu o furculita.
Scoateti carnea si puneti-o pe un tocator. Folosind 2 furculite, taiati carnea in fasii subtiri.
Tineti carnea calda in timp ce pregatiti celelalte ingrediente.
Sfaturi

Carnea va scapa de toata grasimea sa si va deveni crocanta in cratita.
Prepararea burrito-urilor

Pasi

Folosind spatele unei furculite, zdrobiti avocado intr-un bol cu o lingura de suc de limeta, sarea ramasa, ceapa, usturoi si chimion (optional) sau jalapeno. Odata ce aveti o pasta destul de fina, gustati si mai adaugati sare daca este nevoie.
Mai presarati niste suc de limeta peste amestecul de avocado si puneti deoparte.
Incalziti o tortilla pentru 20 de secunde in cuptorul cu microunde dat la maxim.
Puneti tortilla pe o farfurie mare si puneti 4 linguri de carne de porc si 2 linguri de amestec de avocado intr-o linie groasa pe marginea cea mai apropiata de dv a tortillei.
Incepand de la aceasta margine, impaturiti tortilla peste carne si amestecul de avocado dintr-o miscare. Impaturiti marginile la dreapta si stanga amestecului una catre cealalta pana sunt asezate peste carne.
Continuati sa rulati tortilla pana devine un cilindru strans. Repetati cu restul tortillelor.
Sfaturi

Puteti face niste tortilla mai aromate daca folositi o tava metalica pentru a le incalzi, permitandu-le sa se innegreasca putin.
Succes

| Andruza a răspuns:

Iti trebuie:
1 kg carne tocata de porc slaba
1 ceapa
2 linguri cu ulei
2 ardei grasi
3-4 rosii
1 ardei iute
1 morcov1 cana cu supa de carne
2 catei de usturoi
4 lipii
sare
piper
Pregatesti asa:
Pune uleiul la incins, apoi adauga carnea de porc.
Las-o la calit, amestecand incontinuu, apoi stinge cu supa de carne.
Taie marunt ardeiul iute si adauga-l impreuna cu usturoiul pisat, ceapa tocata marunt, sare si piper, in tigaia cu carne.
Mai lasa pe foc pana scade apa. Incalzeste lipiile in cuptor, apoi umple-le la mijloc cu carne, nu inainte de a asezona cu morcov ras, rosii si ardei gras tocati.
Daca vrei, poti sa adaugi si frunze de salata verde.
Bucatarul te invata:
In umplutura de burrito poti sa adaugi branza sau cascaval ras, cat timp carnea este calda. La fel de bine poti sa aromezi totul cu patrunjel verde si cateva lingurite cu zeama de lamaie. Mexicanii adauga in compozitie si un fruct de avocado pasat.
Buritto inseamna in limba spaniola "magarus". Este posibil ca acest preparat sa fii primit numele de "buritto" de la faptul ca lipia umpluta cu carne seamana la forma cu urechea unui magar.

Portii: 4
Preparare: 45 minute
Asta e rețeta
Scuze cred că am greșit-o pe ceea din înainte

| TitiDrLove a răspuns:

Ce vorbesti e romana?