Capsuni(se gasesc la caserole) cu putin zahar brun si putina menta tocata pe deasupra. Poate si scoase de la frigider. Dar nu este cazul ca la temperatura camerei fructele au gustul mai pregnant si mai dulce.
Desert hmmm pacat ca nu e vara.)) nu prea e cazul acum ca unul sa se gindeasca la ceva racoros.))cu frigul de afara
ok ingrediente pentru 2 persoane :
4 grame gelatina pentru dulciuri
125 de frisca proaspata ( daca e possibil aia fara zahar )
125 de grame de capsuni( cintariti dupa ce iai spalat si taiat )
3 linguri rase de zahar
preparare _
lasi 10 min gelatina in apa rece
treci capsuni prin frulator pin ce devin un pure
si adaugi zaharul si 25 de grame de frisca si adaugi gelatina amestecind bine toate componentele
pina una alta montezi frisca ramasa si incorporezi capsuni ( de sus in jos ) cu atentie ca frisca sa ramina montata
asezi tot in pahare de martini sau cum ti convine tie si bagi tot la frigider 30 min ( poti sa il lasi pina in momentul de servire )
POfta mare
salata de fructe cu un pic de frisca deasupra si un strop de coniac daca doriti nu e obligatoriu
Eu fac tarte cu aluat fraged, crema de vanilie si fructe, sunt usor de facut si foarte savuroase.