Astea ti le creezi tu dupa ce treci de primul pas al regimului. Nu tine o dieta prea drastica. Compuneti tu un stil de viata sanatos. Daca nu stii ce ar trebui sa manaci cauta pe google retete. Eu o sa scriu aici cateva alimente recomandate si cateva idei pentru a le gati.
1. Legumele asortate (le fierbi si apoi le calesti in tigaie cu putina lamaie, fara ulei, in tefal)
2. Piept de pui(il bati ca pentru snitele si il pui in tefal pana se rumeneste)
3.Salata bulgareasca (prajesti cubulete de paine, fara ulei, fierbi oua| apoi pui salata, rosii, ceapa si castraveti si adaugi oale taiate cubulete si crutoanele peste legume)
4.Bruschete(prajesti sau cumperi paine, felii mici sau medii| pui putin ulei de masline peste ele, o felie de rosie, oregano si rozmarin si apoi lasi 1 minut la cuptorul cu microunde- nu e neaparat ca painea sa fie prajita)
5.Cartofi natur (fierbi cartofii si ii tai in 4, apoi ii condimentezi cu vegeta)
6.Sote de morcovi(tai morcovii rondenele si ii pui la fiert, dupa ce fieb, dar nu scade apa de tot, pui bucati de carne de vita si condimente mai lasi sa fiarba pana e gata carnea)
7.Supe(de rosii, de galuste, de morcovi etc.)
8.Cocktailuri si salate de fructe(Cocktailui in blender afine, mure, cirese, banane etc. si cu 200 ml lapte sau mai mult, dupa cantitate- daca vrei poti adauga scortisoara sau esente dupa gust, le mixezi pana se formeaza o pasta omogena| Salate de fructe: pui fructele pe care le vrei, taiate cubulete si le adaugi un sos de banane facut din banane pisate cu piscoturi, un galbenus de ou si ceva lapte, sa nu il subtiezi prea tare- pui sosul peste salata si decorezi cu felii de portocale si visine/ banane)
9.Rulori de pui(bati din nou feliile din piept de pui ca pentru snitele, apoi pui pe mislocul feliei 1 bucata de cascaval si una de ardei| rulezi si prinzi cu o scobitoare| le pui in tigaia tefal si le lasi pana se rumenesc)
Astea sunt primele care mi-au venit in minte. Daca vrei mai multe, trimite-mi un mesaj.
Pupici, Marp :*
Bla, bla, bla si iarasi bla. Toate dietele postate pe internet sunt vrajeala. Atata timp cat tu nu respecti numarul de calorii zilnice, poti sa ti dieta lui peste. Cunosc persoane care au tinut diete dupa diete, au pierdut cateva kg si cand nu au mai tinut diete, le-au pus dublu inapoi. Tine cont de nr caloriilor zilnice necesare org. si ai sa slabesti fara efort sau alte diete sofisticate. Exemplu concret este a lui Rachael Ray care a incercat toate dietele de pe lumea asta, a slabit doar tinand cont de nr caloriilor din mancarea ce o consuma zilnic, mentinandu-se de atunci la aceeasi greutate (normala). Sper ca te-am uimit nu?
Sincer cred ca reteta este cam drastica si spun asta deoarece m`am informat si pentru a nu`ti afecta sanatatea in timpul unei diete nu este recomandata sa slabesti mai mult de 2 kg p e luna.