O bati cu mixerul la viteza mica pana se ingroase un pic si apoi la viteza maxima pana devine spumoasa.
Bună!
Frişca lichidă se "bate" cu mixerul la viteză mare ( sau cu telul ), până obţi consistenţa dorită
Se poate adăuga şi zahăr de la început, preferabil zahăr pudră ( adaugi după gust )!
Toate cele bune!
Cel mai indicat e ca frisca din comert sa o bati cu mixerul direct la viteza mare, si inainte de asta sa stea in congelator 15-30 de minute.
Bate fri? ca cu un mixter? i dup? 30-40 de minute folose? te un �nt? ritor de fri? c?
C�nd cumperi fri? ca s? i cont de data de expirare, condi? i de depozitare (un mic secret, o pui �n congelator pre? de 30 de minute �nainte de a o prepara, este recomandat pentru a se lega f? r? �ntoritor!), produc? torul, starea cutie (s? nu r? sufle? i s? curg? pe l�ng?).
anonim_4396 întreabă:
elenamarian95 întreabă: