Da, include putina sunca, dar numai sa aiba si carne, nu sunca de-aia numai din grasime. Daca nu vrei sunca, poti sa pui peste ei un strop de ulei de masline si ies deliciosi.
Daca consideri sunca drept Kaizer sau costita afumata da... eu fac ceva de genula asta :
500 gr. cartofi fierti, 250 gr. costita, 2 cepe mari, 200 gr. brinza rasa, 200 g cascaval ras, 3 oua, 300 gr smantana, sare, piper, putina verdeata dupa preferinta
Mod de preparare: Cartofii ii fierb in coaja si ii tai in felii ca la musaca. Costita (Kaizer) o tai in fasii, iar ceapa dupa ce o toc nici prea mare nici prea mica o calesc pana cand devine aurie. Ung o tava cu unt si pun straturi alternativ cartofi, ceapa calita + costita, branza rasa. Ultimul strat va fi de cartofi peste care se pune amestec de smantana, cu cele 3 oua batute bine, cascaval si condimente.
redskin întreabă:
anonim_4396 întreabă: