Salut. Depinde cum îl dorești.
Moale (să curgă gălbenușul) - se lasă 3 minute după ce a intrat în clocot.
Potrivit - se lasă 7-8 minute după ce a intrat în clocot.
Tare - Se lasă 12-13 minute după ce a intrat în clocot.
Sper că te-am ajutat.
Oul trebuie fiert moale, deoarece cel tare este foarte greu de digerat, si ingrasa.pentru cel moale trebuie 2-3 minute dupa ce da in clocot.
Nui adevarat adriana gresesti amarnic daca vrei sa iasa moale intr-adevar se lasa 3 minute dar dacal vrei tare il lasi 5 sau 6
Stiu ca e veche intrebarea, dar incearca asta, sigur te va ajuta: http://www.eggwatchers.com/
6 minute...atat le las eu si ies intotdeauna! dar eu le pun cand apa e calduta nu data in clocot
Eu il mai las 10 minute dupa ce incepe apa sa clocoteasca.Nici mie nu imi iesea inainte.Acum fac asa si merge.Si pe mine m-a invatat cineva
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
User252426 întreabă:
Radu132ysys întreabă: