| maria_5586 a întrebat:

Sal ma ma numesc maria am 16 ani si as vrea sa stiu cum pot taia o gaina fara sa o chinui? astept raspunsuri pe id de mess(retezanm)

17 răspunsuri:
| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

incurajeaz-o :curaj gaina ca te tai! rolling on the floorrolling on the floor rolling on the floor sau da-i ceva de durere inainte... un algocalmin ceva rolling on the floorrolling on the floor

daniela
| daniela a răspuns:

Cam greu... nu crezi ca mai bine cumperi una gata taiata?

| TeoIonela a răspuns:

Fii atenta...am experimentat pe un cocos:indeasa-i pe gat putina tuica sau orice bautura alcoolica si el nu o sa mai simta durerea asa de tare... apoi leaga-l undeva departe si arunca un bolovan pe el si apoi intoarce capul sa nu vezi cand se zbate.laughingasta e o metoda experimentata de minehee hee

succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La tara gainilor li se taie gatul, incearca... Dupa 2 minute de durere moare, alta cale ar fi sa ii bagi cutitul in inima laughingSau pur si simplu baga cutitul in ea rapid de 2-3 orisi infinge-l mult si moare imediat...big grin cam sadic, stiu...

| jelly a răspuns:

LAS-O sa traiasca! de un regim vegetarian, nu ai auzit? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai taiat gaina? Daca nu asta e, fara sa simta durere nu ai cum, asta le este soarta. Daca o tai cu cutitu, imediat ce curge sange ameteste, din cauza ca nu mai ajunge sangele la creier, binenteles ca se zbate din cauza incordarii muschilor. Daca nu te descurci lasa un nr. de telefon si te sprijin cu sfaturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu tie mila, nu te gandi mai departe, pentru asta sunt crescute, ia gaina o legi de picioare, o strangi intre genunchi si cu cutitul ii tai gatul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna eu sunt ema am 9 ani

| bogdan_6832 a răspuns:

Dar de ce intrebi? te ajut eu da-mi accept pe mess, si vb mai multe, sunt expert in chestile astea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai reusit pina aum sa tai gaina?

| liviuu100 a răspuns:

Thomnerolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asezi gaina pe jos, pui un vas, ii desparti picioarele, ii pui aripile pe picioare, o calci pe aripi, ii dai sa bea putin vin rosu ca sa nu simta durerea, si sa se fragezeasca carnea, ii tai gatul cu un cutit care taie bine, dar nu de tot, doar putin ca sa curga sangele, bineinteles ii tai traheea, dupa care o tii de picioare si aripi pana se scurge sangele in vas si vezi ca nu mai misca. Incearca asa, si sa-mi scrii cum a fost.

Theo

| IonuTzz19 a răspuns:

Bai sa stiti ca eu am 11 ani si tai si gaini si curci si curcani si cocosi de toate fara sa mai pierd timpu cu toate porcariile astea cu alcool cu,,,,,,,, o pui jos ii pui picioru pe picioarele ei o apuci de cap si iai taiat gatu mare smecherie,,,,,,,, daca va moscaiti ca va e mila si din astea nu va bagati!

| IonuTzz19 a răspuns:

Lol nu stiti sa taiati o amarata de gaina laughing

| IonuTzz19 a răspuns:

Hai ma nai taiat gaina?

| xcv45 a răspuns:

Da mi id sa retezanm daca vrei

| xcv45 a răspuns:

Da-mi id sa retezanm daca vrei