| Anonymus3000 a întrebat:

Am auzit de un leac impotriva durerilor de gat
Un pahar de lapte fierbinte + un galbenus de ou?
Ce spuneti e bun remediul? In cat timp iti trece durerea? Are gust bun? Si cum trebuie sa fie galbenusul fiert sau normal

6 răspunsuri:
| Dianaa94 a răspuns:

Am auzit si eu de asta...bun nu cred ca e in schimb stiu ca poti sa adaugi si putina miere.ca sa aiba totusi un gust acceptabil(si daca esti racita poti sa bei si lapte cald cu miere, sau sa pui in ridichie zahar si cand se face lichidul ala sal bei

| monymonika a răspuns:

Pentru mine este un remediu bun. Nu are un gust plăcut, datorita gălbenușului. Se mai numește Shodo (sau cum s-o scrie). Gălbenușul trebuie crud

| Ela_4663 a răspuns:

Intr-un pahar de lapte cald pui un ou crud cu tot albus si galbenus. este foarte bun, bine nu trece pe moment, dar dimineata nu mai ai nimic... are gust de lapte. oul se simte mai putin si este foarte eficient!:* daca nu iti place ia un aspirin, dizolva-l intr-o cana de ceai cald si apoi pune 2 lingurite de miere! bafta:*

| Alexandra_8894 a răspuns:

Da,si eu am auzit de el si chiar am incercat. La mine a functionat, pot sa zic ca are un gust bun. Amesteci laptele fiert cu galbenusul de ou crud (adica nefiert). Incercarea moarte n-are.winking

| Adutza_2591 a răspuns:

Pai...laptele nu este foarte recomandat cand esti racit/a deoarece il irita gatul. Daca incerci cu un galbenus frecat cu zahar si face minuni.Sanatate.funda pliz. Sper sa iti fie de folos.happy

| ana_3455 a răspuns:

Poti face si gargara cu otet intr-un pahar cu apa pui o lingura de otet si faci gargara cu e merge comentarii pe georgiana.stelina