Nu manca mezeluri sub nicio forma, ingrasa si sunt si nocive. Eu te sfatuiesc sa mananci urmataorele alimente: iaurt simplu, piept de pui fiert/la gratar (fara pielita!), legume (fara cartofi), paine neagra (maxim 2-3 feliute pe zi), legume (fara banane si struguri,sau daca totusi iti plac acestea,consuma maxim o banana pe zi si un mic ciorchine de struguri), oua fierte, peste la gratar,salate (cu un strop de ulei si ala sa fie de masline. ai grija si la sare,sa nu fie prea multa, poti pune piper daca iti place, nu ingrasa si da si gust.)
C u r ă. d e. s l ă b i r e. c u. p e ş t e. :
Dimineaţa -> crap de foame.
La amiază -> ştiucă n-am.
Seara -> somn uşor.
Incearca sa practici un sport:
rolism,ciclism, gimnastica, dans sportiv sau sa alergi in fiecare zi 1 ora.
Apoi, mananca 4 mese pe zi (maxim 5). Mult succes!
Dimineata mananca mai mult ( cereale VITALIS cu lapte, cascaval, mezeluri ceva. ) La pranz mananca legume si carne la gratar, iar seara o supa sau o salata.Intre mese poti manca o portocala, un mar.Si poti sa dansezi pe zi 1 ora in camera ta, faci niste abdomene si nu mai mananci dupa 7 nimic. ( poti sa bei si ceai verde fara zahar, am auzit ca e bun pentru slabit). Daca te tii de regim, o sa slabesti cam 4 kg intr-o luna. Aa, si fara dulciuri.
Hei,poti slabi si prin dansuri (zumba) numai ca de obicei platesti ca sa mergi in astfel de locuri, am eu alta solutie pentru tine. 1 Inainte de micul dejun bea un pahar de apa calduta cu lamaine iti va umble burtica apoi mananca ceva simplu ca o paine prajita bea foasrta multa apa chiar daca nu iti este sete. ATENTIE APA nu SUC! la pranz nu manca prajeli sau alte chesti cu grasime...incearca putin peste cu lamaie sau niste legume fierte o ciorbita, atentie e foarte important sa nu te grabesti cand mananci, ar fi benefic sa renunti la cina, la inceput iti va fi greu dar dupa ce te obisnuiesti nu o sa mai ai nici o retinere. renunta la dulciuri si fa sport alearga, du-te in parc sau date cu bicicleta, sportul este foarte important intr-o dieta. Foarte important e sa nu infometezi, si inainte de masa bea un pahar mare mare de apa. Funda te rog?