| andy14 a întrebat:

Sal TPU azi am vrut sa fac cartofi prajici ca la mc, am pus cartofi feliati intr-un castron cu apa clocotita ca sai oparesc si ei sau facut mov si i-am pus la congelator si acum i-am prajit oare sun buni de mancat?

Răspuns Câştigător
| TeodoraTIL a răspuns:

Din moment ce s-au facut mov nu cred ca sunt bunilaughing) daca ii vrei ca la mc incearca sa ii faci la fel ca pe cei normali, dar sa ii tai mai subtiri si mai lungi. Chiar daca incerci tu orice ca la mc nu ies :d Pofta Buna happy

7 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Arunca-i si curata alti 3-4 cartofi, pierzi vreme sa-i "reanimezi" pe cei curatati de atata vreme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca a capatat o culoare mov, nu mai sunt buni.Cartofii chiar daca i-ai oparit, si vrei sa-i tii la frigider, trebuie neaparat pusi in apa, deoarece se deshidrateaza.

| maturgrizonat a răspuns (pentru anonim_4396):

...deoarece se oxideaza.

| gingergirl1 a răspuns:

Hmm...nu cred laughing
Acei cartofi de la Mc sunt facuti special pentru ...Mc laughing Adica nu stiu cum sunt preparati dar stiu ca sunt congelati si prajiti in nu stiu ce ulei...

| AlexisAlexx a răspuns:

Daca s-au facut mov nu cred c-o mai fii buni ...nustiu incearca unul si vezi cum ti se pare! :* Funda?

| muhammad a răspuns:

Nu sunt buni de mancat pentru i-ai pu in apa clocotita! Trebuie sa ii pui in apa rece cateva minute.Nu ii lasi sa moare acolo!

| Ricardo97 a răspuns:

Nu sunt buni deoarece amidonul ce-l contine a iesit la suprafata casa-i faci ca la MC trebuie de vreo trei ori sa schimbi apa in care stau un timp la inceput apa simpla apoi apa cu miere sare iar la urma ii pui in friturneta nu-s tiu cum se spune in romana dar are o plasa in care se pun cartofii si mult ulei dar foarte mult