La felul 1 eu recomand cateva platouri cu aperitive care sa contina:mezeluri,branzeturi,legume(ardei,rosii, etc), masline, chiftele, snitele si tot ce vrei doar sa nu fie gatit in afara de chiftelele si snitelele.Pt felul doi:o ciorba de ceva(ex:ciorba de perisoare, ciorba taraneasca, etc).Pt felul 3:ar merge foarte bine sarmalele, dar si pulpe, aripi de pui prajite cu cartofi piure sau natur poti folosi si carne de porc(cotlet, costite, etc).La desert prajituri.Ca bauturi poti folosi:a) Alcoolice:vinuri(ex:sange de taur sau daca ai tu acasa facut de tine sau de parintii tai),palinca, wisky, etc.b) Nonalcoolice:sucuri, apa plata sau minerala. Sper ca ti-am fost de folos, funda?
Daca ramai in pana de idei pentru dulciuri (si are cine sa le gateasca), te poti inspira de-aici: http://craciunonline.wordpress.com/......e-craciun/
Pai masa de craciun ar putea fi felul 1
Sarmale felul 2 supa felul 3 carne de pui sau fripta iar la desert prajituri mici dar nu cu ciocolata si suc pai de fructe ar fi cel mai indicat sper ca te-am ajutat
Pai pe masa de craciun ar fi bun ca desert un tort frumos prajiturele ornate cu multe lucruri clatite in forma de brad Bauturi sa contina sucuri apa dar nu alcolice putin cola fanta sprite etc. ca mancare un cucran sau o gaina umpluta ornata cu cartofi usturoi la felul 2 este curcanul la felul 1 ar fi bun niste supica sau bors ar fi bun borsul de linte sau supa de pui etc.
Sper ca te-am ajutat amice Noroc!