Porcii vietnamezi sunt de culoare neagra, complet(metisii pot avea si alte culori), sunt mai mici decat porcii nostri traditionali (maxim 100-110Kg)dar crescuti doar cu hrana vegetala, au un continut scazut de colesterol(nu cred ca nu au colesterol deloc), dar pot sa ajunga si grasuni cu burta pana la glezne, daca sunt rasfatati cu tot felul de suplimente de hrana.Deci,dupa parerea mea, conteaza mult modul de crestere si hrana ce o consuma acesti porci, altfel vor acumula grasime si implicit colesterol.La a doua intrebare, cred ca se poate deosebi carnea doar daca vezi carcasa porcului atarnata la carmangerie si increderea in comerciant, altfel cum spui...suntem in Romania.Cel mai sigur este sa-ti procuri carea direct de la producator (sa vezi animalul viu ca sa stii ce cumperi). Respecte
Buna!
Uite aici ceva comparari intre ei:
http://www.porcivietnamezi.com/
Te pup!
Doryrs5 întreabă: