| daniela17 a întrebat:

Sall:*:* vreau sa va spun ca stau la soacra mea acasa si vreau sa fac ceva demancare cu care sa o uimesc... dar nu prea stiu ce.ma pricep sa fac mancare ca sunt cu prietenul meu de 3 ni dar vreau ceva special.ma puteti ajuta?:*:*:*

4 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Incearca ca felul 1 o ciorbita de perisoare, felul doi un piure de cartofi cu o fripturica la cuptor cu rozmarin, iar garnitura salata de varza cu marar, iar ca desert o inghetata, sau o tarta cu fructe de sezon.Bafta multa si vei vedea cu siguranta iti vei uimi soacra.

| Lory_2572 a răspuns:

Pregateste-i o seara italieneasca cu niste lasagna si tiramisu la desert, putin vin bun si cu siguranta o sa fie incantata.

| totata a răspuns:

Incearca pe www.itsasimplylife.blogspot.com.daca nu gasesti acolo ceva care sa iti atraga atentia lasa un comment si iti pot oferi mai multe retete.Doar ca acolo sunt si explicate, multa bafta si sa ne spui cum a iesit

| yadora a răspuns:

Vez care sunt gusturile ei in primul rand; apoi fa un fel de plachie de peste(salau sau cega) la cuptor :
Cureti cartofii, ai speli si ai tai rondele mai gorsute si ai pui in tava de la cuptor sau intr-o tava de yena;
Cureti ceapa si o tai fideluta si o adaugi peste cartofi
Pui delicat cu gust de gaine fiindca e mai dulceag un pic si e ok
Tai si ardei rosu 1-2 in functie de cat de mare e tava
Pui apoi apa calda pana ce acoperi cartofii chiar mai sus putin si bagi la cuptor pana ce se inmoaie cartofii; mai adaugi foi de dafin, piper;
Separat prajesti pestele care iti recomand al taia pe lungimea lui si apoi pe latime dar nu f mari bucatile- potrivite.
Cand cartofii sunt gata adaugi si pestele peste cartofi deasupra si pui suc de rosii; mai lasi 10 minute si il poti scoate si presari patrunjel si un pic de marar... E DELICIOS! Bafta!