| Anonimul3315 a întrebat:

Salluuuut! Auziti eu am 12 ani si mananc foarte multe chestii picante. Pe cartofii prajiti aoleoo nu se mai vedea culoarea cartofilor la cat piper si cheaceap picant am pus pe ei si nu mi se parea deloc iute. Acuma am mancat pita si nu se mai vedeau ciuperctile, masilinele la cat cheaceap picant am pus. Ziceai ca e o bucata de aluat cu checeap pe ea si tot nu mi s-a parut iute. Pe bune oameni buni vreau ceva ce sami arda gura. Ce aliment iute ati gustat voi si de abia ati putut sal lingeti? Funditabig grin. Vreau chestii cu adevarat iuti.

14 răspunsuri:
| JiHyun a răspuns:

A facut tata odata o mancare picanta cu ardei iute, muuuult ketchup iute si nu mai stiu eu ce condimente(boia iute parca), deti lua gura foclaughing

| RoxxuInna a răspuns:

Incearca un ardei iute, dar din acela micut si rosu.

Răspuns utilizator avertizat
| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

Cheaceap?
ciuperctile?
masilinele?
cheaceap?
checeap?
sami?
sal?

Really? laughing

Ar trebui sa lingi o carte de romana... ceva cu gramatica

| yupiiiiiiiiiiiiii a răspuns (pentru aaaaaaaaaaaaa1234):

Bine zis....cica "checeap"laughing))))))))))))))))))))))

| elisa820 a răspuns:

Ardei iute

| AlwaysMe a răspuns:

Incearca Chili laughing daca nici asta nu te arde...atunci nu stiu ce sa mai ziclaughing

| AlwaysMe a răspuns:

Si eu mai mancam si hrean pus de mama acasa...imi dau lacrimile de fiecare data.

| GhostForest a răspuns:

Daca vrei ceva care sa te arda incearca cu Autogena! Sau cu nitroglicerina..este buna pentru varice!

| Babata_Anabella_Maria_1990 a răspuns:

Boia chili ketchap iute.ardei rosii iuti.

| YoooJeeeMeee a răspuns:

Incearca Chilli sau chio x-treme cu wassabi sau chilli.Curry(o mancare indiana)este foarte iute! Funda?