| Gimmy2thefunkyname a întrebat:

ador cartofii wedges(cei de la MacDonald) si am cautat si incercat o MULTIME de retete si doar una era putin, putin apropiata de cea originala.stiti cum se fac exact cei de la MacDonald? funda! mersi!big grin

Răspuns Câştigător
| Dya_Dyana_1996 a răspuns:

Simpluwinking. ori cumperi cartofi congelati si ii prajesti in baie de ulei sau catrofii ii taii cum doresti tu si ii pui la congelator..cand doresti ii prajestibig grineu iti zic mai bine cumperi cartofii congelatiwinking:FUNDA?:d

8 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Am eu o cunostinta care lucreaza la McDonald's si are carti cu toate retetele, insa nu are voie sa le faca publice(oricum n-ar avea nici-un interes).

| Gimmy2thefunkyname explică (pentru unknownn):

Si raspunsul tau in folosul meu este?

| unknownn a răspuns (pentru Gimmy2thefunkyname):

Intrebarea ta este "stiti cum se fac exact cei de la MacDonald?"
Si eu am raspuns printr-o fraza care se traducea prin "da".

| masha2000 a răspuns (pentru Gimmy2thefunkyname):

Sa nu uiti de sos dulce acrisorwinking

| AncutssaM a răspuns:

Cei de la Mc Donald's nu se fac, ci se cumpara. Exista cartofi deja taiati, la pungi si atunci cand ii prajesti sunt exact la fel ca cei de la Mc Donald's. Funda?

| Qekz a răspuns:

Pai cumperi de la mc ce pwl@ mea

| PinkPanther15 a răspuns:

=))))) aia de la McDonald's sunt plini de chimicale...nu mai manca asa ceva. http://www.stiridecluj.ro/......-cumparare See... I have proofs :D

| Gimmy2thefunkyname explică (pentru PinkPanther15):

Merg la macdonald doar daca ma invita cineva la ziua lui si si-o face acolo...nu sunt fan mac, cartofi aceia imi plac mult dar vreau sa-i fac eu acasa, iti dai seama ca daca ii fac acasa nu vor avea chimicale.