| mateiutz a întrebat:

Salut, am niste adidasi ALBI si azi am avut ghinionul sa calc intr-un rahat de caine, niste solutii? Imi este frica sa nu se faca maro daca ii pun la inmuiat.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Curata intai talpa cu un bat si hartie igienica, dupa care ii tii inclinati la chiuveta sa curga apa doar pe talpa si sa cureri usor cu o perie mica, pana dispare tot.
Dupa ce ia-i spalat pe talpa ii poti pune in ligheanul cu apa caldua si cu detergent, ca sa iasa si ce a murdarit panza incaltamintii.
lasi jumatate de ora si cu o perie curata si apa cu detergent, speli zona respectiva. la final, clatesti cu mmulta apa curata, ca sa isaa tot detergentul din incaltari si sa nu ramana patat.
Spala-i pe amandoi, ca sa nu se vada diferenta ca unul a fost curatat si celalalt a ramas prafuit sau murdar.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca ai calcat, doar talpa este murdara. Ia o carpa si apa si curata talpa cu grija sa nu ii murdaresti pe fața.

| sierra1 a răspuns:

"am avut ghinionul sa calc intr-un rahat de caine, niste solutii?"

joacă urgent la loto până nu-i trece efectul

| Yxha12 a răspuns:

Pai, pune putina apa peste ei, ia o periuta de dinti, pune putin detergent si curata i, nu lasa sa se usuce destul de mult am patit si eu si s au curatat greu, incearca sa ii speli cat mai mult si sa ii clatesti bine