| GassckahERatzah a întrebat:

Am o problema si nici unde nu am gasit o solutie. Recent m-am trantit impreuna cu cainele meu Saint Bernard cand ne jucam pe salteaua mea gonflabila, pe care dorm de obicei si, din cauza greutatii, a aparut o unflatura. Nu stiu ce s-a slabit in ea si nici nu stiu cum sa o repar. Daca stie cineva solutii, va rog spuneti-mi. Salteaua e de la INTEX, dar nu cred ca are vreo importanta. Va rog ajutati-ma, caci nu am chef sa cumpar alta, dar daca nu sunt solutii, n-am ce face.

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Saltelele INTEX (şi nu numai) au nişte nervuri longitudinale interioare din acelasi plastic din care sunt făcute şi ele. La tine, una dintre aceste nervuri (sau mai multe?) a cedat.
Din păcate, nu se poate repara. Nu ai cum să intri înăuntrul saltelei să poți pune un "petic" pe zona afectată...

2 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

A cedat materialul datorita socului, largindu-se, si de aceea cand o umflii materialul in surplus creeaza umflatura. Singura solutie ar fi ca pe locul umflaturii si la citiva cm in jurul ei sa lipesti o bucata de material cu elasticitate 0 (pinza de exemplu), care sa nu mai permita largirea saltelei cand e umflata. Daca umflatura e prezenta si cand salteaua e fara aer, lipitura trebuie facuta si in functie de ea, facindu-se cateva cute pe umflatura care sa elimine materialul in exces (ca acele cute care vin pe rotunjimile corpului la o haina). Dar, desigur, va fi vizibil, si s-ar putea sa deranjeze asta.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

La Dedeman era odata Kit reparare Intex. Daca nu mai exista este o solutie (KODEZ) pentru lipit tevile de plastic. Petic poti taia din orice jucarie pentru apa:colaci, minge, etc.