Am un Ciobanesc German, acum are 3.5 luni...cand l-am loat a facut la fel..Cand l-ai loat i-ai acordat putin cam multa atentie.Si el vazand ca nu ii mai acorzi atentie percepe ca pe o pedeapsa.El crede ca esti suparat pe el si ca nu vrei sa il mai bagi in seama...îi va trece in maxin 5-6 zile, eu l-am tinut in casa pana la 2 luni, si asa iti recomand sa faci.
Incepe incet incet, sa se obisnuiasca a nu fii in prezenta cuiva, chiuta putin asa 5 secunde, dupa aia sta 5-15 minute, si tot cam asa, dupa aia chiuta 5 secunde, si sta jumate de ora, eu nu imi permit sa tin cainele in casa, faza e, ca locul de unde l-am luat, era cu mama sa, fratele sau, si alti 2 caini din alta rasa, acum il inteleg ca se simte singur. dar deja s-a obisnuit putintel, dupa cum il vad ca se comporta, sper ca in 2-3 zile, sa nu mai aiba probleme de genu, sa stii ca mai chiuta putin si cand se scarpina de purici, dar in 2-3 ore o sa-l dau cu solutie. crede-n-am ziua asta a trecut foarte greu cu el... vrea atentie 24/24 nu mai reziist
Un animal este ca si un copil; trebuie sa ai grija de el ca si de un copil. Este o mare responsabilitate cel ce are un animal acasa.
LisaJulie întreabă: