| Ajdjq9didk a întrebat:

Salut, am un tricou care este negru dar de la a 3-a /a 4-a spălare s-a făcut mai roșiatic nu știu exact cum sa explic, un fel de rosu ca rugina, în fine chestia e ca nu știu din ce cauza s-a întâmplat asta și as vrea să-l fac la loc culoarea lui. Aveți idee ce soluție pot folosi sau niște sfaturi ceva? Dau fundă

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"m un tricou care este negru...s-a făcut mai roșiatic... Aveți idee ce soluție pot folosi"

fă-l lavetă de praf, așa arată NAȘPA

| Smmo a răspuns:

A iesit vopseaua la spalat de la detergent sau de la apa prea calda. Cam repede s-a decolorat totusi.
Nu il mai poti face la loc cum a fost. Daca vrei, poti sa incerci vopsea de haine, dar nu va arata la fel. E posibil si sa prinda neuniform. Eu l-as tine pentru purtat in casa sau pe sub alte haine.
Mai bine iti iei altul si il speli la 30-40 de grade la program scurt cu detergent pentru rufe inchise la culoare.
Tricourile sintetice nu prea se decoloreaza, isi pastreaza culoarea pana se rup. Tricourile din bumbac se decoloreaza si se rup mult mai repede, dar sunt mai bune pentru corp. Tu alegi.