| Bzn1998 a întrebat:

Salut
Aș avea nevoie de un sfat
Treaba e în felul următor
Sa întâmplat să mă duc la școală cu un prieten care îmi este și tot odată și coleg de bancă, și nu le-am dat mesaj și celorlalți colegi/prieteni din clasa a 5, unul dintre ei îmi era ca un frate, stăteam amândoi în bancă, ne duceam amândoi la magazin, aveam mai multa încredere în el față de fratele meu. Făceam cu el aproape tot ce ne trecea prin cap, etc
Dar în clasa a 9a s-a schimbat un pic treaba nu prea mai eram cum eram in a 8a,, și.....azi s-a întâmplat.să plec fara să le zic cum am zis la început,când a ajuns la școală cel care pentru mine era că un frate,am vrut săl salut dar mi-a luat-o colegul de banca înainte și el nu ne-a băgat în seamă,s-a dus direct la ceilalți colegi, și la fel s-a întâmplat.cu amândoi,când s-au pus în bancă că ei stăteau în fața noastră,colegul meu a ieșit la tabla că în acel moment a venit și doamna de mate în clasa,și i-am auzit când vorbeau între ei că nu le bag în seamă,că suntem șerpi,și apoi au început să zică la toată clasa că suntem prieteni falși, șerpi,etc, că nu mai vorbesc de acum in colo cu noi, și acum...
Nu știu cum să reacționez, să îi bag în seamă sau să uit de ei?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Dupa fapta si rasplata!
la ce ai vrea sa te astepti acum, daca tu i-ai tatat fara atentie si ai fugit de ei?
Daca vrei ca ei sa se comporte ca inainte cu tine, atunci te duci la ei si-ti ceri iertare pentru comportamnetul tau si spera ca te vor ierta si se vor juca cu tine sau te vor trata ca inainte.
Dar cand faci lucurile pe furis, strecurandu-te de prietenii tai care-i consideri buni, atunci esti tratat ca neserios si au dreptate.

| gabicoo a răspuns:

Bagă o sârmă în priză. laughing