Poti sa pui pe ele sare și piper (după ce le speli), cartofii ii cureți de coaja, ii speli și ii tai cum vrei (poți să-i tai în sferturi), tot cu sare și piper, ii așezi în tava, carnea peste, pui o jumătate de cana de apa și vreo 3 linguri de ulei. Dacă mai trebuie sare poți pune și când sunt gata. Cam 30 de minute la foc mediu ar trebui sa fie ok, sau poți trage puțin tava afara și poți intepa un cartof, sau carnea, sa vezi dacă intra furculița cu ușurință. Cu ketchup vor fi foarte buni. Te poți uita și pe YouTube la Jamilacuisine, are rețete foarte bune și sunt filmate pas cu pas.
Pui Delikat peste ele si le pui la cuptor, stropite cu ulei. Folie de aluminiu pe deasupra si gata. Mai simplu de atat de nu se poate.
Iei pulpe dezosate, le inlaturi pielea, mai apuci cativa cartofi si-i arunci in cuptor impreuna cu pulpele, nici nu-ti pasa daca sunt cartofii curatati. dai drumu' la gaz si astepti.
cand iese fum, e semn bun.
Scikofit întreabă:
anonim_4396 întreabă: