Bineinteles ca am mancat. Si n-ai pentru ce sa multumesti, sincer, nici sa vreau sa iti dau si nu mai am :p
Am mâncat o oală, și mi-a făcut prietena încă o oală ieri. Adevăru-i că n-am mai mâncat de 6 ani.
Da, am mancat si am aflat ca sunt oameni (din Transilvania si alte regiuni) care nu stiu ce sunt mucenicii Ps: Anul asta am gustat pentru prima oara mucenici moldovenesti si spre rusinea mea nu mi-au placut deloc. Ce-i drept erau cumparati...
Are vreo importanta daca am mancat? Nu stiu, eu de obicei nu fac diferenta dintre mucinici si alte produse de patiserie deci e posibil sa fi mancat
Am mancat pe 9 martie, eu sunt din Barlad judetul Vaslui, la noi mucenicii se fac din aluat de cozonac, se coc la cuptor, se ung cu miere de albine si se presara cu nuca data prin masina de tocat amestecata cu zahar vanilat.Sunt super!
Da, ma miram de ce la patiserie era mare afisul "Avem mucenici!" si ma intrebam "Asa, si?", da am mancat.
Daaaaaa...am mancat ne-a facut mama o oalaaa maare sambata(pana seara n-a mai fost nimic), inca o oala duminica iar cand au fost mucenicii n-am mai mancat. apoi a doua zi ne-a mai facut o şarjă. pup:*