Toate sunt gustoase( nu gostoase). Nu te costa mult daca ai face una de casa. Un galbenus de la un ou nefiert si de alt galbenus de la un ou fiert tare. Le sfarami bine la inceput si apoi le freci cu lingura de lemn sau mixer adaugand treptat ulei, cate putin. Cand crezi ca ai cantitatea pui putina sare de lamaie dizolvata in putina apa minerala si mai freci maioneza pana se omogenizeaza. E mult mai sanatoasa.
Cei de la SKF au cele mai gustoase maioneze. Sunt fabricate in functie de viteza de frecare a maxilarului. Iti recomand ceva care se comporta bine la viteze sub 3000 de mestecari pe minut.
Ai putea face in casa, pentru ca sotul meu are un regim, eu ii prepar din 200 ml smanatana grasa de 30%, 1 lingurita de mustar, sare, piper si zeama de la jumatate de lamaie dupa gust, amestec bine si o servesc pe orice preparat pe care il doreste. Este mai sanatoasa decat cea din comert.
LisaJulie întreabă: