Buna!
Pai depinde: tu esti obsedat de dulciuri sau ai nevoie de zaharuri in sange? Nu e bine sa te lasi de tot de dulciuri deoarece corpul tau are nevoie de zaharuri( glucide) insa nici sa abuzezi de ele. Cred ca le-ai putea inlocui cu niste mandarine. Crede-ma!
Eu mananc in fiecare seara cate o mandarina in loc de dulciuri. Este ca un medicament bogat in Vitamina C si cu zaharuri. Vei vedea ca atunci cand dai de gustul lor vei deveni obsedat de mandarine! ( in sens pozitic ). Sper ca te-am ajutat! Succes!
Mersi. faza e ca nu prea ador fructele. portocalele, mandarinele, piersicele le cam detest, insa am sa incerc sa fac un efort si sa mananc mai multe fructe
Nu le inlocuiesti renunti de tot la ele, e foarte simplu, iti trebuie doar vointa...
Ai putea să le înlocuieşti cu fructe, sau ciocolata neagră, amăruie nu îngraşă. Încearcă să mănânci porţii mai mici ca să nu îţi faci probleme şi bea multă apă. Succes!
Multumesc, dar nu vreau sa slabesc am 13 ani, 52 kg si 1.67m, vreau sa pun ceva muschii, iar cand voi termina perioada de masa musculara, o sa inceapa definirea, iar atunci va trebuii sa renunt la acestea.
Masa musculara cu 52kg?
Sa pun masa musculara
Cu fructe sau ciocolata neagra. amaruie.
Mananca cat mai multe fructe si la masa mananca ponderat, si inc aun sfat:NU MANCA DUPA ORA 6/7
Inlocuiestele cu ciocolata amaruie, este foarte buna si nu ingrasa asa mult. Daca nu iti place ciocolata amaruie incearca sa inlocuiesti dulciurile cu fructele.
Sau poti incerca sa mananci dulciuri in continuare dar sa le reduci numarul, sa mananci si usor sa scazi numarul lor, asa incat mai apoi sa mananci doar cand chiar simti nevoia sa te indulcesti. Si bea foarte foarte multa apa.
Apa minerala,fructe,ciocolata neagra, ceai, placinta, gogosi, covrigi cam atat stiu
Semintele sunt un bun surogat, dulceata dietetica, budinca Dr Oetker facuta cu indulcitor si cam orice prajitura facuta in casa cu indulcitor.
Ar fi bine daca te-ai invata cu fructele pentru ca sunt foarte sanatoase. Incearca salata de fructe cu miere, banane sau mere la cuptor, iaurt cu miere si afine, fructe uscate fara adaos de zahar.
Cateva idei sunt astea, poate te tenteaza vreuna
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: