Diametrul pe care ni-le facem pentru noi este 7-8 cm, iar grosimea de un deget (cca 1.5cm).
Batoanele se fac la lungime de cca 26-28cm, ceea ce inseamna cca 4 batoane.
Aici gasesti o reteta veche, foarte gustoasa:
http://pofta-buna.com/salam-de-biscuiti-reteta-veche-pas-cu-pas
Cantitatea de ingrediente este pentru cca. 1 baton, deci pentru 4 batoane trebuie sa inmultesti TOT cu 4. :)
Iti recomand sa folosesti nuca prajita (nu migdale sau altceva).
Pofta buna!
Diametrul pe care ni-le facem pentru noi este 7-8 cm, iar grosimea de un deget (cca 1.5cm).
Batoanele se fac la lungime de cca 26-28cm, ceea ce inseamna cca 4 batoane.
Aici gasesti o reteta veche, foarte gustoasa:
http://pofta-buna.com/salam-de-biscuiti-reteta-veche-pas-cu-pas
Cantitatea de ingrediente este pentru cca. 1 baton, deci pentru 4 batoane trebuie sa inmultesti TOT cu 4. :)
Iti recomand sa folosesti nuca prajita (nu migdale sau altceva).
Pofta buna!
Siria05 întreabă: