Nu din cauza ca faci dupa ce termini aluatul. La clatite se pune si un pic de apa, pentru ca la coacere sa eliminine surplusul. Daca nu punem apa, elimina din lapte si raman clatitele uscate.de asemenea se coace mai putin.Lasam clatta in tigaie doar pana ce se desprinde si apoi o controlam cu oo furculita de exemplu si daca e rumenita, o intoarcem imediat.Nu lasam clatita sa stea prea mult la foc mare. Daca aragazul are foc puternic, inchipuie-ti ca se coace cam tare si imediat.
Nu cumva faci compozitia prea groasa? Cand vorbesti de aluat asa se intelege.Se pune lapte dar si putin sifon sau apa minerala.Cate oua folosesti?
3 oua.
Micsoreaza cantitatea de faina.Sa nu iasa prea groasa compozitia.
Bună!
Cel mai probabil, faci o cocă prea "groasă"/consistentă ori foloseşti o făină prea "uscată" ( cu conţinut mare de cenuşă )...
Toate cele bune.