Întrebare recomandată | IceBil a întrebat:

De unde pot cumpara raci vii in Bucuresti? Un kg-doua, cat pentru o masa acasa. Prin hipermarketuri n-am gasit si nici nu vreau sa mananc gatiti de altcineva. Racii morti devin toxici. Multumesc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuza-ma ca ma bag asa, dar Racii vii SE CONSUMA in lunile ce contin litera R. In lunile de vara, mai, iunie si iulie si august nu se consuma pentru ca este perioada in care ei se reproduc si este bine sa-i lasi sa se reproduca pentru a se dezvolta normal cei mici si sa ai raci si la anul.

Stiu asta pentru ca am stat mult in delta si mergeam la prins raci foarte des.

O zi frumoasa happy

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Racii vii NU se consumă în lunile anului care au în nume litera „R" (ian. feb. mar. apr. sep. oct. noi. dec.) - deci e bine să-i consumi din mai până în august.

| anonim_4396 a răspuns (pentru mihai69):

Scuza-ma ca ma bag asa, dar Racii vii SE CONSUMA in lunile ce contin litera R. In lunile de vara, mai, iunie si iulie si august nu se consuma pentru ca este perioada in care ei se reproduc si este bine sa-i lasi sa se reproduca pentru a se dezvolta normal cei mici si sa ai raci si la anul.

Stiu asta pentru ca am stat mult in delta si mergeam la prins raci foarte des.

O zi frumoasa happy

| lpavel a răspuns:

N-ai vazut raci congelati? Recomand! happy

| Cat a răspuns:

Buna,
Cei de la Taverna Racilor par sa se ocupe si cu asta: 45 de lei / kg de raci vii - http://tavernaracilor.ro/menu-caserola.html