| CattanyMihai778 a întrebat:

Salut,fac paine de casa reteta simpla:apa, faina650, sare,drojdie,cuptorul coace bine, painea iese rumena si interiorul facut bine. Problema este ca in doua -trei zile interiorul painii incepe sa fie lipicios un pic cleios, incepe sa si prinda miros, aveti idee de ce si ce pot face? Deci nu vreau sa pun conservant in faina...

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Tii focul prea mare la cuptor si se coace repede pe dinafara. Inauntru nu o mai patrunde. Sau faci aluatul prea moale.

Răspuns utilizator avertizat
| ziftode a răspuns:

O bagi in congelator tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu creste cum trebuie. Cum amesteci ingredientele, in ce ordine, si cum o lasi sa creasca?
Si zahar nu pui in drojdie? putin ulei? nu?
Cum e reteta ta pas cu pas si ce fel de cuptor ai? cat o lasi sa creasca?