anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut
Intrebare serioasa! Dau funda + voturi

Va rog sa raspunda doar cei care stiu... daca vad raspunsuri aiurea dau nefolositor!
Sa revenim!
Am nevoie de niste "combinatii" de alimente cu continut mare de proteine
de exemplu eu imi fac in BLENDER un shake:1 ou, 1 cana de lapte si o banana - are proteine, vitamine si toate cele...in + banana anuleaza gustul oului (il inlocuieste de fapt) iar bautura are gustul unui shake de banane
Deci pana la urma am nevoie de o clsificare a alimentelor cu cel mai mare raport de proteine
Nu vreau copy/paste de pe net sa citesc ani pe articol...
stiu ca pestele si toate derivatele au raport urias...as vrea si alte alimente sau chiar preparate...
Multumesc anticipat big hug

zBye
bY FlaviuZz

Răspuns Câştigător
| Andrada_5314 a răspuns:

Daca ai vrea niste alimente cu proteine:
1:struguri foarte buni
2:smantana
3:pasta de tomate
4:morcovi:stiu ca pare ciudat dar urzicile, usuroiul sunt bogate in proteine
5:maline verzi
6:spaghete
7:ciocolata cu lapte
Aici un shake care. l fac dimineata si seara
struguri+2linguri de iaurt, sau 1 o lingura de smantana+morcovi+5 tabletele de ciocolata cu lapte, jumatate de morcov si un ou in tigaie
Suna ciudat dar eu asta mananc!

2 răspunsuri:
| FlaviuZz a răspuns:

Ms pentru timpul acrdat...astept inca 2 zile pentru alte raspunsuri si daca nu primesc altele iti dau fundawinking
Pana atunci ai un vot >big grin

| alexandrucorsate a răspuns:

Proteina cea mai buna este cea vegetala din soia, incearca sa iti faci cockteil cum bei u cu lapte de soia, si o sa vezi cum te simti, in plus laptele te turbura si iti provoaca fierbanteli, mai ales ca in consum cu zaharul ( ciocolata) provoaca fermentatia. Si alte proteine din fructe sanatoase si bune nu ai de unde sa iei.