Buna!
PANDISPAN PUFOS
150 g faina, 6 oua, 300 g de zahar pudra, 1 plic de zahar vanilat, 100 g de lamaie, 1 plic mare de copt, sare, cacao.
Se separa ouale.Se amesteca 200 g de zahar cu galbenusurile, se adauga coaja de lamaie, praful de copt, zaharul vanilat, sarea, iar la sfarsit, faina!
Albusurile se bat spuma, se adauga restul de 100 g de zahar.
Se amesteca cu compozitia de dinainte. Tapetam tava cu hartie, punem pandispanul, pe care-l coacem la foc iute, la inceput, iar apoi dupa ce a crescut, se micsoreaza focul.Se pudreaza din abundenta cu zahar pudra!
Pofta mare!
Te pup!
Chec la cana!
Cauta pe google retete, este foarte simplu si foarte gustos!
Succes!
Ai putea face clatite (sau sa incerci varianta americana -pancakes) sau salam de biscuiti.
Mmm! mie îmi sună a chec, dacă îți place checul poți incerca o rețetă ușoară(o folosesc și eu des) o cană de făină, o cană de zahăr, 4 ouă, o esența cu ce aromă vrei(opțional), fructe(opționat) 1-2 linguri de cacao și o linguriță de ulei. Spune-mi dacă ai vrea să știi cum procedezi mai departe printr-un comentariu.Succes!
Buna! Cel mai simplu de facut ca desert ar fi un pandispan, si ca sa nu il mananci simplu il poti asezona cu fructe.
Biscuitecuciocolata întreabă:
ghkjghk întreabă: