Trebuie tatonata temperatura cuptorului.
Eu ung si cu putin amestec de ulei si apa (1:4), cu cateva minute de a baga in cuptorul preincalzit (180 grade).
Citeste instructiunile: daca vrei pizza crocanta, o lasi pana se rumeneste, daca vrei blatul moale, scoti pizza mai devreme din cuptor.
Cuptoarele pe gaz usucă blaturile destul de tare.
Poți însă să acoperi pizza cu o foaie de copt, staniol sau un prosop, imediat ce o scoți din cuptor, și să o lași măcar 30 de minute așa. Blatul va deveni mai fraged.
Hm...posibil
Dar cum am mai spus si altcuiva scopul pizzei congelate(cel putin pentru mine)e sa am la nevoie o mancare rapida
Daca stau 10 min coacere+30, 40 nu mai e mancare rapida
Încearcă să învelești o pizza în staniol, și să o coci așa. Poate rămâne umezeala în blat, și nu se mai întărește.
Sau, dacă ai arzător în partea de sus, aprinde-l doar pe ăla.
O sa incerc cu staniol
Nu are in partea de sus
Pana vine cu transport din FRANTZIA in cisterne, si apoi depozitarea se invecheste...
Eu orice foietaj fac, chiar si saleuri din alea cu cascaval de la penny le las sa se dezghete de tot. Ies si mai pufoase, se si umfla mai bine. Mie singura pizza care imi iese chiar foarte pufoasa e cea de la Guseppe. Pe aia o bag oricum ar fi, iese la fel de pufoasa. P.s: foarte buna e aia cu sunca si ciuperci
Pizzele astea in general oricum sunt proaste ca si calitate insa chiar iti recomand sa o incerci pe aia.
Ok,o sa incerc.
De obicei iau de la Lidl.
Mersi
Normal ar trebui sa fie așa facuta ca sa nu fie nevoie sa o lasi la dezghetat
Ăla e scopul sa fie o mancare rapida
Asta se gaseste oriunde in afara de lidl. Penny, auchan, profi
Iti dau eu o idee mergi la o patiserie panificație magazin cu pâine simigerie
Si cumperi de acolo câteva pâini dospite înainte sa le bage la cuptor
Folosești acea cocă imediat
Faci pizza din ea
Dar repede
Sa nu treacă mai mult de 10 minute de când ai cumpărat-o